Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Geberit Bambani – серія сантехніки для дітей із веселим дизайном.

Метою створення яскравої лінійки стали ванні кімнати, пристосовані для дітей, які допомагають розвивати ігровий підхід до формування уявлень про здоров’я та особисту гігієну. У серії ванних кімнат Geberit Bambini представлено змішувачі, унітази, умивальники, клавіши змиву й інші дитячі вироби, спеціально розроблені для потреб малюків і дітей до 14 років. Кольорова концепція створює у вбиральнях грайливу та водночас непідвладну часу атмосферу. Завдяки виробам, які легко миються, ця серія також відповідає вимогам щодо догляду та прибирання.

Geberit Bambani. Фото 1.

Умивальники Geberit Bambini для дітей різного віку.

Спеціальні умивальники, виготовлені з універсального та зносостійкого матеріалу з твердою поверхнею, ненав’язливо прищеплюють дітям любов до води.

Дитячі умивальники можна встановлювати на зручній для дитини висоті. Продумані деталі: завдяки зменшеній глибині умивальника діти можуть самостійно керувати змішувачем. Змішувачі мають цікавий дизайн, щоб по-справжньому розбурхати дитячу уяву. Ці продукти пропонуються в яскравих і нейтральних кольорах, тож вони точно пасуватимуть вашій вбиральні.

Додаткові переваги дитячих умивальників:

  • Зменшена глибина умивальника 39 см
  • Додаткові чотири варіанти кольорів на вибір: білий, колір синього океану, колір зеленого лісу та карміново-червоний
  • Змішувач для умивальника в приємному для дітей дизайні
Geberit Bambani. Фото 2.

Дитячий умивальник із серії Geberit Bambini пропонує широкий вибір можливостей для ігор із водою. Багатомісні умивальники складаються з трьох рівнів, кожен із яких придатний і доступний для різних вікових груп. Ці рівні мають вигляд м’яких хвиль, а також вирізняються грайливим і плавним дизайном. 

 У верхній частині дитячого умивальника є чаша з перегородкою — ідеальна зона для водних розваг, а вбудована гірка, що веде до найнижчого умивальника, спонукає дітей грати й експериментувати.

Geberit Bambani. Фото 3.

Змішувачі для умивальника Geberit Bambini

Грайливі та яскраві змішувачі, чимось схожі на іграшки, вдало поєднуються із основною лінійкою.

Geberit Bambani. Фото 3.1 Geberit Bambani. Фото 4. Geberit Bambani. Фото 5.

Унітази Generit Bamnani – ідеальне рішення для дитячої ванної кімнати як вдома, так і в дитячих садках та дошкільних закладах.

Унітази на правильній висоті та з відповідним обладнанням призначені для підтримки дітей на всьому шляху їхнього привчання до туалету. Безобідкові унітази Rimfree® доступні в трьох варіантах висоти: 24, 30 і 35 см. 35 см – підвесний унітаз для дітей віком 6-8 років 30 см – підлоговий унітаз для дітей віком 4-5 років 24 см – підлоговий унітаз для маленьких дітей 1-3 роки

Підвісний унітаз можна встановити на зручній для дитини висоті в 35 см. Таким чином, підлогу під унітазом легко підтримувати в чистоті. Два підлогові приставні унітази для малюків і дітей дошкільного віку. Крім того, завдяки прихованим кріпленням поверхню унітазу легко протирати. 

Унітази можна комбінувати сидінням з кришкою та сидінням з ручками. Для найменших користувачів сантехнічних виробів пропонується сидіння, яке повторює форму кераміки, заявдяки чому унітаз нагадує горщик. Усі наші сидіння для унітазів легко чистяться, гігієнічні й ергономічні.

Geberit Bambani. Фото 6. Geberit Bambani. Фото 7. Geberit Bambani. Фото 8.


Змивні клавіші Geberit Bambini

Оновлені кольори змивних клавіш Sigma01 є частиною веселої серії Geberit Bambini, створеної для того, щоб привнести в дитячі ванні кімнати яскраві акценти та креативний дизайн.

Змивні клавіші Sigma01 оснащені системою подвійного змиву, що заощаджує воду. Виготовлені з міцного високоякісного пластику, тому, підтримувати чистоту в дитячому санвузлі буде легко та швидко.

Geberit Bambani. Фото 9.

 

Встановленя - простіше простого! 

Для Geberit Bambini доступний спеціальний монтажний елемент Geberit Duofix, який можна використовувати для для монтажу дитячих підлогових приставних до стіни унітазів висотою 24 та 30 см.

Змивну клавішу тепер можна розмістити на висоті 78, 83 та 88 см, щоб діти могли самостійно легко до неї дістати та натиснути самостійно. Сантехніки можуть використовувати шкалу на рамі, щоб визначити необхідну висоту та продовжити монтаж у звичайному режимі.

Geberit Bambani. Фото 10.


Легке очищення.

Після того, як усі ігри та дослідження закінчилися, настає час знову зробити дитячу вбиральню чистою і охайною. Унітази, умивальники, змішувачі й інші вироби Geberit Bambini були розроблені так, щоб їх було легко мити та підтримувати в чистоті з мінімальними зусиллями.

Geberit Bambani. Фото 11

Для щоденного прибирання ми рекомендуємо використовувати воду та м’яку тканину. Стійкі плями можна видалити жорстким боком губки та м’яким мийним засобом.

Натомість змішувачі можна очистити за допомогою наявного в продажу засобу для чищення змішувачів. Навіть після інтенсивного використання дитяча вбиральня швидко буде, як нова.

Переваги лінійки Geberit Bambini!

Geberit Bambani. Фото 12


1. Ідеальна висота. Унтази та умивальники, які підходять для різних вікових груп 

2. Розвага з освітньою метою. Можливість експериментувати з такими функціями, як окрема чаша та гірки 

3. Легке чищення. Безобідкові унітази Rimfree® - ідеальний варіант для забезпечення чистоти 

4. Безпроблемний монтаж. Перевірений процес установлення завдяки монтажним елементам і підключенням Geberit.

Замовляйте сантехніку для дитячих ванних кімнат Geberit Bambini на нашому сайті!

0-800-30-44-40(безкоштовна гаряча лінія)

Адреси офлайн-магазинів KERAMIS:

• м. Харків, вул. Клочківська 159

Адреси представництв Keramis:

• м. Київ, вул. Козелецька 24А, 2 поверх, офіс 6 Змішувачі 


Колекція Geberit Bambini!

70 товарів

Інші новини
Всі новини...

Вітаємо вас з Днем Незалежності України!

У цей день ми хочемо подякувати вам за довіру, співпрацю та підтримку, які допомагають нам разом створювати краще майбутнє.

24 серпня 2024

Вітаємо Вас з Днем Державного Прапора України!

Це свято об'єднує нас навколо цінностей, які ми поділяємо – свободи, єдності та сили духу.

23 серпня 2024

Новий розділ у магазині Keramis: Електростанції та генератори!

Нові можливості у Keramis: Електростанції, генератори та обладнання для безперебійного живлення

12 липня 2024

Як правильно вибрати ламінат?

Ви можете купити перший-ліпший ламінат, а можете зробити правильно і спочатку дізнатися у нашій статі, як вибрати таке покриття – аби потім не пожалкувати!

09 липня 2024

Як вибрати душову кабіну правильно?

Душова кабіна може бути прекрасною альтернативою ванні, але за однієї умови: якщо вибір такої сантехніки був коректним. Що для цього потрібно?..

08 липня 2024

Як правильно вибрати міжкімнатні двері

Вибір міжкімнатних дверей на ринку величезний, але знайти найкращі серед них не так просто. Щоб уникнути помилок, читайте наш гід з покупки таких дверей!

08 липня 2024
Як вибрати унітаз

Як правильно вибрати унітаз?

Вибір унітаза не такий вже й складний – якщо, звичайно, скористатися порадами із цього тексту. Ми розповімо все про основні характеристики цієї сантехніки...

04 липня 2024

Які шпалери вибрати краще?

Для багатьох вибір шпалер полягає лише у їх дизайні та ціні, але це не найкращий підхід. При покупці треба перш за все визначитися із типом такого оздоблення…

03 липня 2024

Як вибрати ванну зі штучного каменю?

Щоб вибір ванни, зробленої зі штучного каменю, був для вас простим та швидким, читайте зібрані у нашій статті корисні поради на цю тему!

02 липня 2024

З Днем Конституції України!

Магазин Keramis щиро вітає вас з Днем Конституції України!

28 червня 2024

З Днем захисту дітей!

Віримо, що наші діти – це наше майбутнє, і вони зроблять світ кращим!

31 травня 2024
Відеоконсультація та демонстрація товарів!

Нова послуга – відеоконсультація та демонстрація товарів!

Любі клієнти, з турботою про вас інтернет-магазин KERAMIS.UA пропонуємо послугу, що відкриває нові можливості вибору та купівлі товарів – індивідуальна відеоконсультація!

21 травня 2024
Вхід в особистий кабінет